Zoek u naar de mooiste hanger? Dan bent u bij Kopmels Juwelier in Doetinchem aan het juiste adres. Wij zijn officieel dealer van diverse sieradenmerken en hebben met ons ruime en gevarieerde aanbod altijd een hanger die bij u past.
Heeft u een collier aangeschaft en wilt u uw hals extra laten schitteren? Bekijk dan welke hanger bij u past. U kunt er ook voor kiezen om een hanger van een ander merk te combineren met het collier. Bij lange colliers komen grote hangers mooi naar voren, bij korte colliers geldt dit voor fijne hangers.
Benieuwd naar onze mogelijkheden? Komt u dan eens langs in onze winkel. Bij Kopmels Juwelier vinden we aandacht voor onze klanten erg belangrijk. Bij het uitzoeken van een hanger wilt u daar de tijd voor nemen. In onze winkel aan de Boliestraat kunt u in een ontspannen sfeer een keuze maken uit onze collectie. Onze adviseur geeft u graag persoonlijk advies over uw hanger.

Horloge kopen Doetinchem

Uw hanger kopen bij Kopmels Juwelier

Bent u op zoek naar een mooie hanger van goede kwaliteit? Bij Kopmels Juwelier in Doetinchem, in het hart van de Achterhoek, heeft u een ruim assortiment sieraden van de meest uiteenlopende merken in verschillende stijlen en van de hoogste kwaliteit.
Wij vinden aandacht voor onze klanten erg belangrijk. Bezoek dus snel onze prachtige showroom om onze prachtige sieradencollectie te bekijken. Uiteraard kunt u hier online ook alvast een blik werpen op de collectie. Met ons uitgebreide aanbod zit er altijd een geschikte hanger bij. Leuk om te geven, maar absoluut heel mooi om te krijgen. Onze ervaren adviseurs geven graag een passend en persoonlijk advies bij de aankoop van zo’n sieraad Kopmels Juwelier is dus uw sieradenspecialist in het hart van Gelderland.

Ik koop mijn hanger bij de specialist

Als erkende dealer van gerenommeerde sieradenmerken kunnen wij u als de beste adviseren bij uw aankoop. Koopt u bij ons een hanger? Dan bent u ervan verzekerd dat u uitgebreid geïnformeerd wordt alvorens uw aankoop plaatsvindt. Wij tonen u graag de prachtartikelen uit ons uitgebreide assortiment, zodat u altijd met hét perfecte sieraad om uw pols of nek zult eindigen. Brengt u dus snel een bezoek aan onze winkel in Doetinchem. U kunt bij ons gebruikmaken van een privéparkeerplaats. Informeer naar de mogelijkheden.

Uw voordelen bij Kopmels Juwelier

Bij Kopmels Juwelier in Doetinchem bevindt u zich in de wereld van indrukwekkende horloges. Dit zijn uw voordelen:

  • Persoonlijke service
  • Breed assortiment aan sieraden
  • Uitgebreid advies bij uw aankoop
  • Koop bij een erkende dealer