Garmin horloges kopen? Dat doet u bij Kopmels Juwelier in Doetinchem. Wij hebben namelijk een ruim aanbod sporthorloges van dit merk in ons assortiment. Garmin is een bekend, Amerikaans merk als het gaat om sporthorloges. Er zijn een hele hoop verschillende sporthorloges van Garmin op de markt, zoals de Fenix, de Forerunner en de Vivomove. Zo is er voor iedereen wel een goed sporthorloge te vinden die bij de wensen en eisen van diegene past. Met een Garmin sporthorloge meet u uw hartslag, afstand, snelheid, locatie en route. Zo kunt u uw hardlooptrainingen nog beter analyseren en optimaal trainen voor het uiteindelijk doel: afvallen, conditie verbeteren of die hardloopafstand lopen. Alle horlogemodellen van Garmin zijn in onze winkel op voorraad. Deze kunt u dus in het echt bij ons bewonderen. In onze winkel kunt u in een ontspannen sfeer een keuze maken uit onze collectie. Onze adviseurs helpen u graag bij uw nieuwste aankoop en geven u graag een persoonlijk en betrouwbaar advies. Zo weet u zeker dat u een sporthorloge naar wens koopt. Garmin horloges kopen doet u dus bij Kopmels Juwelier.

garmin horloges

Garmin horloges kopen bij Kopmels Juwelier

Garmin heeft dus al diverse modellen op de markt gebracht. Zo is de Garmin Forerunner een vrij goedkoop sporthorloge. Met de ingebouwde hartslagmeter kunt u simpel uw hartslag (tijdens het sporten) in de gaten houden. Het design van het horloge is simpel, maar niet heel erg grof en dus ook prima te dragen door een vrouw. De Garmin Vivoactive is een iets duurder sporthorloge die qua uiterlijk vooral lijkt op een smartwatch. Het horloge beschikt over een groter scherm en is alleen in het zwart te verkrijgen. Verder heeft het een ingebouwde hartslagmeter. Uw hartslag wordt gedurende de gehele dag bijgehouden. De Garmin Fenix 5 is één van de meest uitgebreide horloges van het merk. Het horloge heet de beschikking over vele opties en functies en is vooral geschikt voor serieuze sporters die graag wat meer willen betalen voor een goed sporthorloge. Het Fenix-model heeft een vrij sportief uiterlijk maar kan door haar ronde display ook prima door voor een horloge die u gedurende de gehele dag draagt. In onze winkel vertellen wij u graag alles over de Garmin horloges! Wilt u een afspraak maken met onze Garmin-expert? Neem dan eerst telefonisch contact op. Dan kunt u de modellen in het echt te komen bewonderen.

Ik koop mijn Garmin horloge bij de specialist

Bij Kopmels Juwelier vindt u de mooiste horloges van Garmin. Maar welk sporthorloge kiest u uit? Welk model van het merk past bij u? Wij begrijpen als geen ander dat het moeilijk is om hieruit te kiezen. Als Officieel dealer van Garmin weten wij alles van sporthorloges. Wilt u meer weten over deze prachtige horloges? Bezoekt u dan vrijblijvend onze showroom in Doetinchem. Daar kunt u onze horloges in het echt bewonderen. En uiteraard geven onze specialisten u een horlogeadvies op maat.

Uw voordelen bij Kopmels Juwelier

Bij Kopmels Juwelier in Doetinchem bevindt u zich in de wereld van prachtige sieraden en indrukwekkende horloges. Dit zijn uw voordelen:

  • Ruim aanbod speciale horloges
  • Service op maat
  • Rust en persoonlijk advies
  • Klein team van vakmensen