Garmin Fēnix 6 kopen? Dat doet u bij Kopmels Juwelier in Doetinchem. Als erkend Garmin dealer hebben wij deze nieuwe serie van het merk uiteraard in ons assortiment. Deze nieuwe high-end sporthorloges zijn verkrijgbaar in vier varianten, te weten de Fēnix 6S, Fēnix 6, Fēnix 6X en Fēnix 6X Pro Solar. Die laatste heeft een transparant ‘Power Glass’ zonnepaneel dat over het scherm heen ligt en zo moet helpen om de accuwerktijd van het horloge te verlengen. Volgens Garmin moeten de Fēnix 6 horloges dankzij de nieuwe ‘Power Manager’ functionaliteit tot 21 dagen op één acculading kunnen werken, waar de 6X Pro Solar door zijn ingebouwde zonnepaneel tot drie dagen aan toe kan voegen. Keerzijde is wel dat de door Garmin opgegeven accuwerktijd over het algemeen alleen gehaald wordt wanneer de ingebouwde hartslagmeter niet continu is ingeschakeld, en dat ook workouts waarbij van de GPS ontvanger gebruikt gemaakt wordt de accuwerktijd in de praktijk sterk inperken. Bezoek dus snel onze prachtige showroom in Doetinchem om onze betaalbare en prachtige Garmin Fēnix 6-serie horloges in het echt te bewonderen.

Horloge kopen Doetinchem

Garmin Fēnix 6 kopen bij Kopmels Juwelier

Op zoek naar een nieuw horloge van Garmin? Het horlogemerk komt met regelmaat met nieuwe modellen en collecties op de markt. Denkt u dus aan deze Fēnix 6-serie. Deze nieuwe horlogereeks borduurt voort op het succes van de Fēnix 5-modellen en belooft naast betere accuwerking ook nieuwe PacePro functionaliteit voor hardlopers. PacePro moet helpen om uw inspanning af te stemmen op het parcours dat je loopt, en heeft bijvoorbeeld verschillende tempodoelen afhankelijk van de hellingsgraad op delen van een route. De Fēnix 6 Pro-versies worden geleverd met TopoActive Europe kaarten met volgens Garmin niets alleen alle gangbare wegen en wandel- en fietspaden, maar ook 2000 skigebieden en 41.000 golfbanen. Alle horloges van Garmin zijn in onze winkel in Doetinchem te bekijken zolang de voorraad strekt. Hier kunt u in een ontspannen sfeer een keuze maken uit onze collectie. Onze ervaren adviseurs geven u graag persoonlijk advies over uw nieuwste Garmin horloges. U kunt de horloges ook online bestellen.

Ik koop mijn Garmin Fēnix 6 horloge bij de specialist

Uw Garmin Fēnix 6 horloge kunt u dus bij Kopmels Juwelier verkrijgen. Wij zijn een befaamd dealer en hebben met regelmaat gelimiteerde en unieke horloges van het horlogemerk op voorraad. Kortom, breng een bezoek aan onze winkel of webshop om de kwaliteit van deze prachtige en exclusieve horloges te aanschouwen. Heeft u nog vragen over de functionaliteiten of over de garantie van deze collectie horloges? In dat geval staan onze ervaren medewerkers voor u klaar.

Uw voordelen bij Kopmels Juwelier

Bij Kopmels Juwelier in Doetinchem bevindt u zich in de wereld van indrukwekkende horloges en prachtige sieraden. Dit zijn uw voordelen:

  • Erkend Garmin dealer
  • Uit voorraad leverbaar
  • Rust en persoonlijk advies
  • Klein team van vakmensen