Bent u op zoek naar een Garmin horloge in Doetinchem? Dan bent u bij Kopmels Juwelier aan het juiste adres. Bij ons vindt u vele horloges van hoge kwaliteit, waaronder de prachtige horloges van het horlogemerk Garmin.
Garmin is een bekend, Amerikaans merk als het gaat om sporthorloges. Er zijn een hele hoop verschillende sporthorloges van Garmin op de markt, zoals de Fenix, de Forerunner en de Vivomove. Zo is er voor iedereen wel een goed sporthorloge te vinden die bij de wensen en eisen van diegene past. Met een Garmin sporthorloge meet u uw hartslag, afstand, snelheid, locatie en route. Zo kunt u uw hardlooptrainingen nog beter analyseren en optimaal trainen voor het uiteindelijk doel: afvallen, conditie verbeteren of die hardloopafstand lopen. Alle horlogemodellen van Garmin zijn in onze winkel op voorraad. Deze kunt u dus in het echt bij ons bewonderen. In onze winkel kunt u in een ontspannen sfeer een keuze maken uit onze collectie. Onze adviseurs helpen u graag bij uw nieuwste aankoop en geven u graag een persoonlijk en betrouwbaar advies. Zo weet u zeker dat u een sporthorloge naar wens koopt. Een Garmin horloge in Doetinchem koopt u dus bij Kopmels Juwelier.

Horloge kopen Doetinchem

Uw Garmin horloge in Doetinchem kopen bij Kopmels Juwelier

Garmin heeft diverse modellen gelanceerd. Zo is de Garmin Forerunner een vrij goedkoop sporthorloge. Met de ingebouwde hartslagmeter kunt u simpel uw hartslag (tijdens het sporten) in de gaten houden. Het design van het horloge is simpel, maar niet heel erg grof en dus ook heel goed te dragen door een vrouw. De Garmin Vivoactive is een iets duurder sporthorloge die qua uiterlijk vooral lijkt op een smartwatch. Het horloge beschikt over een groter scherm en is alleen in het zwart te verkrijgen. Verder heeft het een ingebouwde hartslagmeter. Uw hartslag wordt gedurende de gehele dag bijgehouden. De Garmin Fenix 5 is één van de meest uitgebreide horloges van het merk. Het horloge heet de beschikking over vele opties en functies en is vooral geschikt voor serieuze sporters die graag wat meer willen betalen voor een goed sporthorloge. Het Fenix-model heeft een vrij sportief uiterlijk maar kan door haar ronde display ook prima door voor een horloge die u gedurende de gehele dag draagt. Wilt u meer weten over de verschillende modellen? Breng dan een bezoek aan onze winkel in Doetinchem. Onze adviseurs vertellen u alles over deze horloges.

Ik koop mijn Garmin horloge bij de specialist

Als officiële Garmin dealer kunnen wij u als de beste adviseren bij uw aankoop. Koopt u bij ons een horloge van dit Amerikaanse merk? Dan profiteer u van een prettig aankoopproces waarbij u uitgebreid geïnformeerd wordt alvorens uw aankoop plaatsvindt. Wij tonen u graag de prachtartikelen uit onze uitgebreide collectie, zodat u altijd met hét perfecte horloge van Garmin om uw pols zult eindigen.

Uw voordelen bij Kopmels Juwelier

De mooiste Garmin horloges vindt u bij de horloge- en sieradenspecialist. Koopt u bij Kopmels Juwelier, dan geniet u van de volgende voordelen:

  • Persoonlijke service
  • Breed assortiment aan horloges en sieraden
  • Uitgebreid advies bij uw aankoop
  • Koop bij een erkende Garmin dealer