Fēnix 6 is in augustus 2019 gelanceerd als nieuwe horlogelijn van Garmin. De nieuwe, stijlvolle en sportieve smartwatch biedt vele voordelen. Denk hierbij aan een hartslagmeter, Pulse Ox, activiteitenprofielen, navigatiesensoren, kleurenkaarten, smartphone meldingen en contactloos betalen met Garmin Pay. De Garmin Fēnix 6 koopt u vanzelfsprekend bij Kopmels Juwelier in Doetinchem. Als erkend Garmin dealer hebben wij deze nieuwe serie van het merk uiteraard in ons assortiment. Deze sporthorloges zijn te verkrijgen in vier varianten. Dat zijn de Fēnix 6S, Fēnix 6, Fēnix 6X en Fēnix 6X Pro Solar. De laatste variant heeft een transparant zonnepaneel dat over het scherm heen ligt en zo moet helpen om de accuwerktijd van het horloge te verlengen. Volgens het merk moeten de Fēnix 6 horloges dankzij de nieuwe ‘Power Manager’ functionaliteit tot 21 dagen op één acculading kunnen werken, waar de 6X Pro Solar door zijn ingebouwde zonnepaneel tot drie dagen aan toe kan voegen. Bezoek snel onze showroom om de prachtige Garmin Fēnix 6-serie horloges in het echt te bewonderen.

Fēnix 6

Garmin Fēnix 6 kopen bij Kopmels Juwelier

Bent u een prestatiegerichte sporter? Dan is een Fēnix 6 van Garmin meer dan geschikt. Dit komt mede door de geavanceerde prestatiemetingen. Zo kan het horloge uw hardloopdynamica meten om efficienter te lopen. Ook geeft de VO2 max een indicatie van uw fitheid. PacePro moet helpen om uw inspanning af te stemmen op het parcours dat u loopt. De Fēnix 6 Pro-versies worden geleverd met TopoActive Europe kaarten met volgens Garmin niets alleen alle gangbare wegen en wandel- en fietspaden, maar ook 2000 skigebieden en 41.000 golfbanen. Daarnaast zijn de fēnix 6 modellen toegankelijk en geheel naar eigen wens in te stellen. De smartwatches zijn te koppelen met een smartphone en kunnen dan meldingen weergeven van onder andere inkomende gesprekken, WhatsApp-berichten en e-mails. Alle horloges van Garmin zijn in onze winkel in Doetinchem te bekijken zolang de voorraad strekt. Hier kunt u in een ontspannen sfeer een keuze maken uit onze collectie. Onze ervaren en deskundige adviseurs geven u graag persoonlijk advies over uw nieuwste Garmin horloge.

Ik koop mijn Garmin Fēnix 6 horloge bij de specialist

De horloges van de Garmin Fēnix 6-serie zijn gevuld met functies voor een sportieve, gezonde en bewuste levensstijl. Uiteraard kunt u dit type horloge bij Kopmels Juwelier verkrijgen. Wij zijn een befaamd Garmin-dealer en hebben een prachtig assortiment op voorraad. Breng dus een bezoek aan onze winkel of webshop om de kwaliteit van deze prachtige en exclusieve horloges te aanschouwen. Onze medewerkers kunnen u altijd van een passend advies voorzien.

Uw voordelen bij Kopmels Juwelier

Bij Kopmels Juwelier in Doetinchem bevindt u zich in de wereld van indrukwekkende horloges en prachtige sieraden. Dit zijn uw voordelen:

  • Erkend Garmin dealer
  • Uit voorraad leverbaar
  • Rust en persoonlijk advies
  • Klein team van vakmensen