Bent u op zoek naar een mooie collier? Breng dan eens een bezoek aan Kopmels Juwelier! Onze winkel in Doetinchem bevindt zich in de binnenstad en is goed bereikbaar.
Bij ons kunt u terecht voor de mooiste sieraden, zoals colliers, van gerenommeerde merken.
Colliers zijn er in allerlei soorten en maten. Onze collectie bestaat onder andere uit zeer fijne colliers, schakelcolliers, colliers in meerdere kleuren goud, colliers met kleurstenen, korte en lange colliers; kortom een ruim aanbod.
Onze medewerkers staan dan ook graag voor u klaar om u ons prachtige assortiment te tonen, en u te assisteren bij uw nieuwe aankoop. Want of u nu onze juwelier bezoekt voor een cadeau voor iemand anders of voor een product voor uzelf; u wilt natuurlijk thuiskomen met de perfecte collier. Daarom denken wij met u mee en geven we u graag persoonlijk advies op maat.

Horloge kopen Doetinchem

Uw collier kopen bij Kopmels Juwelier

Een collier is er in allerlei soorten en maten; van klassiek tot sportief. Van lange kettingen tot verfijnde, korte kettingen. Bij Kopmels Juwelier bieden wij u een ruim assortiment aan. Zo is ons merk Just Franky bekend om de ketting met letter of naam. Voor de vrouw die houdt van een stoere look is een schakelcollier aan te raden. Op zoek naar een klassiek, tijdloos collier? Wij hebben uitlopende collectie met parelcolliers, collier met diamant of kleurstenen.
Wanneer u onze juwelierszaak bezoekt, zult u verwelkomd worden door onze vriendelijke medewerkers en de mooiste sieraden- en horlogemerken. Ons assortiment is met veel zorg samengesteld, waardoor u zeker kunt zijn van pure kwaliteit en pracht wanneer u bij Kopmels Juwelier uw aankoop voor een collier doet. Kies uw nieuwe aanwinst tussen merken als Bron sieraden. Wij vertellen u graag alles over deze en nog veel meer gerenommeerde merken.

Ik koop mijn collier bij de specialist

Voor uw collier bent u van harte welkom in onze juwelierszaak in Doetinchem. Onze medewerkers ontvangen u graag met een lekker kopje koffie of thee, waarna zij u uitgebreid zullen helpen bij uw aankoop. Zo weet u zeker dat u met een goed gevoel en een prachtig product onze winkel weer verlaat. We zien u graag in onze juwelierszaak! U kunt bij ons gebruikmaken van een privéparkeerplaats. Informeer naar de mogelijkheden.

Uw voordelen bij Kopmels Juwelier

De mooiste sieraden en horloges vindt u in onze uitgebreide collectie, die u in onze winkel in Doetinchem kunt verkrijgen. Koopt u bij Kopmels Juwelier, dan geniet u van de volgende voordelen:

  • Persoonlijke service
  • Breed assortiment aan horloges en sieraden
  • Uitgebreid advies bij uw aankoop
  • Koop bij een erkende dealer