Bron behoort tot de absolute sieradentop van Nederlandse bodem. Alle ringen, armbanden, colliers en oorbellen van het merk kunnen geleverd worden in 18 karaat wit-, geel- of roségoud. Naast de hoge kwaliteit goud wordt er bij een Bron juweel veel gebruik gemaakt van de hoogste kwaliteit edelstenen, diamanten en parels. De ontwerpers van het merk selecteren de stenen op schoonheid, kleur, kwaliteit en uitstraling. Ieder sieraad van het merk staat voor precisie en vakmanschap. Zo bent u verzekerd van de allerbeste kwaliteit. Bij Kopmels Juwelier kunt u terecht voor een ruim aanbod van het merk. Alle sieraadmodellen zijn in onze prachtige winkel in Doetinchem op voorraad. Brengt u een bezoek aan onze showroom indien u geïnteresseerd bent in een mooi sieraad. Onze medewerkers geven u graag een persoonlijk advies. Bron sieraden koopt u dus bij de specialist.

bron

Bron sieraden kopen bij Kopmels Juwelier

Wij zijn officieel dealer van Bron en daardoor weten wij alles van het prachtige sieradenmerk uit ‘Zilverstad’ Schoonhoven. Zij vervaardigen meer dan 90 procent van de sieradencollectie in eigen huis. Het merk is specialist in parels en kleuredelstenen. Kenmerkend is dat zij klassieke vormen in een modern jasje gieten. Met de vele combinatieringen bepaalt u zelf welke kleuren en in welke volgorde u het om uw vingers siert. De sieraden van het juwelen merk zijn een streling voor het oog. Ieder sieraad is tot in de perfectie uitgevoerd en wordt naar wens samengesteld. De ontwerpen van het sieradenmerk hebben in veel gevallen een klassiek karakter en voelen tegelijk tijdloos. In onze prachtige en uitgebreide winkel in Doetinchem kunt u een ruime collectie van het merk bewonderen.

Ik koop mijn Bron sieraad bij de specialist

De mooiste Bron sieraden van de hoogste kwaliteit vindt u bij Kopmels Juwelier. Wij hebben namelijk een ruim aanbod van het Nederlandse sieradenmerk. Bekende lijnen binnen het merk zijn: Catch, Toujours ajour, Confetti, Stardust, Solar, Stax, Joy, lux en Sprite. Bij ons kunt u in een ontspannen sfeer een keuze maken uit onze collectie. Onze adviseurs helpen u graag bij uw aankoop. Bron koopt u dus bij de specialist.

Uw voordelen bij Kopmels Juwelier

Bij Kopmels Juwelier in Doetinchem bevindt u zich in de wereld van prachtige sieraden en indrukwekkende horloges. Dit zijn uw voordelen:

  • Ruime collectie Bron sieraden
  • Service op maat
  • Rust en persoonlijk advies
  • Klein team van vakmensen