Bron sieraden kopen?

Bron behoort tot de absolute sieradentop van Nederlandse bodem. Het merk ontwerpt elegante juwelen met een stijlvol en eigentijds design. Het toonaangevende merk in de sieradenwereld staat bekend om de variatie in kleurgebruik. De ontwerpers van Bron selecteren alleen de mooiste stenen van de beste kwaliteit voor hun sfeervolle collectie. Belangrijk kenmerk is dat de sieraden in allerlei verschillende combinaties te dragen zijn. Kopmels Juwelier in Doetinchem heeft een mooie collectie sieraden van Bron. Wij kunnen vrijwel de gehele Bron collectie aanbieden tegen zeer aantrekkelijke prijzen. Alle sieraadmodellen zijn in onze prachtige winkel op voorraad. Deze kunt u dus in het echt bij ons bewonderen. Uw Bron sieraden van de hoogste kwaliteit koopt u dus bij de specialist.

Bron sieraden kopen bij Kopmels Juwelier

Bron is een sieradenmerk dat in 1888 is opgericht en gevestigd is in de “Zilverstad” Schoonhoven. Het is een prachtig sieradenmerk dat meer dan 90% van de collectie in eigen huis vervaardigd heeft. Bron sieraden worden met de hand gemaakt. Voor de prachtige kwaliteit juwelen wordt veel gebruik gemaakt van kleurrijke edelstenen. De edelstenen vormen het hart van de Bron collectie. Alle stenen worden stuk voor stuk bekeken en met de hand geselecteerd. Naast kwaliteit en kleur letten de specialisten vooral op levendigheid en uitstraling. De sieraden van het juwelen merk zijn een streling voor het oog. Ieder sieraad is tot in de perfectie uitgevoerd en wordt naar wens samengesteld. De ontwerpen van het sieraden merk hebben in veel gevallen een klassiek karakter en voelen tegelijk tijdloos.

bron sieraden

Ik koop mijn Bron sieraad bij de specialist

De mooiste Bron sieraden vindt u bij Kopmels Juwelier in Doetinchem. Wij hebben namelijk een ruim aanbod van het merk. Bekende lijnen binnen de sieraden collectie van Bron zijn: Catch, Toujours ajour, Confetti, Stardust, Solar, Stax, Joy, lux en Sprite. Bij ons kunt u in een ontspannen sfeer een keuze maken uit onze collectie. Onze adviseurs helpen u graag bij uw aankoop.

Maak een afspraak in onze winkel

Uw voordelen bij Kopmels Juwelier

Bij Kopmels Juwelier in Doetinchem bevindt u zich in de wereld van prachtige sieraden en indrukwekkende horloges.

Dit zijn uw voordelen:

  • Ruime collectie Bron sieraden
  • Gerenommeerde merken
  • Rust en persoonlijk advies
  • Klein team van vakmensen