Voor Bron Mira Mira sieraden bent u bij Kopmels Juwelier in Doetinchem aan het juiste adres. Wij hebben namelijk een ruim aanbod aan sieraden van dit Nederlandse merk in huis. Dit merk behoort tot de absolute sieradentop van eigen bodem. Alle ringen, armbanden, colliers en oorbellen van het merk kunnen geleverd worden in 18 karaat wit-, geel- of roségoud.
De Mira Mira collectie bestaat uit sprookjesachtige edelstenen. Mira betekent ‘Kijk’ in het Spaans en zodra je door de translucente edelstenen kijkt, snap je meteen waar de naam van deze familie vandaan komt. Geplaatst in een open zetting vormt de citrien, hessoniet of topaas een kleurig raampje dat van beide zijden licht doorlaat. Mira Mira!
De Mira Mira edelstenen zijn toegepast in colliers, oorsieraden, hangers en armbanden. Komt u langs in onze winkel in Doetinchem om de verschillende mogelijkheden en het verder prachtige sieradenaanbod te bekijken.

Horloge kopen Doetinchem

Bron Mira Mira vindt u bij Kopmels Juwelier

De sieraden van het juwelenmerk Bron zijn een streling voor het oog. Ieder sieraad is tot in de perfectie uitgevoerd en wordt naar wens samengesteld. De ontwerpers van het merk selecteren de stenen op schoonheid, kleur, kwaliteit en uitstraling. Ieder sieraad van het merk staat voor precisie en vakmanschap. Met name de Mira Mira collectie is een lust voor het oog.
De colliers, oorsieraden, hangers en armbanden zijn in diverse uitvoeringen verkrijgbaar, maar de edelstenen vormen de basis van ieder sieraad. Neem alvast een kijkje in onze online winkel.
Bespreek uw specifieke wensen met één van onze Bron experts. Zij zijn deskundig en adviseren u graag over de mogelijkheden. Ook kunnen wij het beoogde sieraad eventueel op zicht aanvragen om te passen en te proberen. Kom dus langs in onze winkel in Doetinchem om de Bron Mira Mira sieraden in het echt te bewonderen.

Ik koop mijn Bron sieraad bij de specialist

Wanneer u uw Bron sieraden koopt bij een echte specialist, bent u verzekerd van persoonlijke aandacht en uitstekende service. Koopt u uw Bron Mira Mira sieraden bij Kopmels Juwelier in Doetinchem, dan zult u met een tevreden gevoel en een prachtig sieraad onze winkel weer verlaten.
Wij zien u graag in onze winkel in Doetinchem!

Uw voordelen bij Kopmels Juwelier

Koopt u uw Bron sieraden bij Kopmels Juwelier in Doetinchem? Dit zijn uw voordelen:

  • Een klein, vertrouwd team
  • Kopen bij een erkend dealer
  • Persoonlijk advies door vakmensen
  • Hoogwaardige sieraden