Bron juwelen kopen?

Deze koopt u uiteraard bij Kopmels Juwelier in Doetinchem. Wij hebben namelijk een ruim aanbod van het Nederlandse merk. Bron ontwerpt elegante juwelen met een stijlvol en eigentijds design. Het bedrijf staat bekend om zijn variatie in kleurgebruik en is in relatief korte tijd uitgegroeid tot een toonaangevend merk in de wereld van sieraden. De ontwerpers van Bron selecteren alleen de mooiste stenen van de beste kwaliteit voor hun sfeervolle collectie. Belangrijk kenmerk is dat de speelse sieraden in allerlei verschillende combinaties te dragen zijn. Bezoekt u eens onze prachtige winkel om inspiratie op te doen bij onze mooie juwelen en andere sieraden van Bron. Wij kunnen de vrijwel gehele collectie aanbieden tegen gunstige prijzen. Bron juwelen koopt u dus bij Kopmels Juwelier.

Bron juwelen kopen bij Kopmels Juwelier

Het Nederlandse Bron is een juwelenmerk dat meer dan 90% van de collectie in eigen huis ontworpen en vervaardigd heeft. De collectie bestaat uit de lijnen Catch, Toujours ajour, Confetti, Stardust, Solar, Stax, Joy, lux en Sprite. De juwelen van het merk, dat in 1888 in ‘Zilverstad’ Schoonhoven is opgericht, zijn een streling voor het oog. Ieder Bron juweel is tot in de perfectie uitgevoerd en wordt helemaal naar uw wens samengesteld. Alle juwelen en sieraden van het prachtige merk zijn gemaakt van goud. Er wordt alleen maar gebruik gemaakt van natuurlijke edelstenen, parels en diamanten. De ontwerpen van Bron hebben een klassiek karakter en voelen tegelijkertijd tijdloos. Het Nederlandse Bron streeft naar een combinatie van klassiek, vrouwelijk en eigentijds. De juwelen en ringen zijn bedoeld voor alledag.

bron juwelen

Ik koop mijn Bron juwelen bij de specialist

De meest prachtige Bron juwelen vindt u bij Kopmels Juwelier in Doetinchem. Wij hebben een ruime collectie van het merk. Deze prachtige juwelen hebben wij altijd op voorraad. In onze winkel kunt u in een ontspannen sfeer een keuze maken uit onze collectie. Onze adviseurs helpen u graag bij uw nieuwste aankoop.

Uw voordelen bij Kopmels Juwelier

Bij Kopmels Juwelier in Doetinchem bevindt u zich in de wereld van prachtige sieraden en indrukwekkende horloges.

Dit zijn uw voordelen:

  • Ruime collectie Bron juwelen
  • Gerenommeerde merken
  • Vakkundig en persoonlijk advies
  • Service op maat