Breitling watches kopen? Kopmels Juwelier in Doetinchem is hét adres voor Breitling horloges. Wij zijn namelijk officieel dealer en bieden een zeer gevarieerd aanbod van het Zwitserse horlogemerk, dat onderscheidende horloges maakt. Ons assortiment omvat de legendarische Navitimer, maar ook hightech-horloges met quartzuurwerken en speciale functies. Bij ons vindt u de volgende modellijnen: Navitimer, Chonomat, Superocean, Avenger, Transocean, Galatic, Super Ocean Heritage, Montbrillant, Colt, Chronoliner en Professional. Alle Breitling horloges zijn 100% chronometer gecertificeerd en zijn 100% manufactuur uurwerken. Daarnaast zijn alle horloges voorzien van krasvrij saffierglas. Alle modellen zijn in onze winkel op voorraad en in het echt te bewonderen. Breitling watches koopt u dus bij Kopmels Juwelier.

breitling watches

Breitling watches kopen bij Kopmels Juwelier Doetinchem

Breitling horloges zijn topkwaliteit horloges uit Zwitserland. Ze hebben een groot, stoer en sterk uiterlijk. Het wordt meestal gedragen door mannen die een exclusief horloge willen hebben. De horloges zijn voorzien van vele opties zoals vele cijfers en chronometer. Al in 1884 is Breitling begonnen met het maken van chronometers. Pas jaren later is Breitling begonnen met het maken van polshorloges. In de afgelopen decennia heeft het bedrijf een uitstekende reputatie opgebouwd op dit gebied. Het aanbod omvat de legendarische Navitimer, maar ook hightech-horloges met quartzuurwerken en speciale functies. Veel tijdmeters van Bretiling zijn speciaal uitgerust voor de moderne luchtvaart. Ze kunnen vlieggegevens berekenen of een noodsignaal uitzenden. Breitling heeft ook een uitgebreid assortiment aan tijdmeters voor onder water.

Ik koop mijn Breitling watches in Doetinchem bij de specialist

De prachtigste Breitling horloges van de best kwaliteit koopt u dus bij Kopmels Juwelier in Doetinchem. Wij zijn een befaamd dealer en hebben een exclusieve collectie van het merk. Kortom, breng een bezoek aan onze winkel om de kwaliteit te aanschouwen. Onze medewerkers geven u hierbij een passend advies.

Maak een afspraak in onze winkel

Uw voordelen bij Kopmels Juwelier

Bij Kopmels Juwelier in Doetinchem bevindt u zich in de wereld van prachtige sieraden en indrukwekkende horloges. Dit zijn uw voordelen:

  • Ruim aanbod Breitling watches
  • Service op maat
  • Rust en persoonlijk advies
  • Klein team van vakmensen