Op zoek naar een Breitling Top Time? Dan bent u bij Kopmels Juwelier in Doetinchem helemaal goed. Bij ons vindt u vele horloges van hoge kwaliteit, waaronder dit prachtige horloge uit de Breitling collectie.
De Zwitserse horlogefabrikant stelde de chronograaf in 1964 voor en produceerde het horloge tot midden jaren 70. De Top Time werd op de markt gebracht als een voordelige introductie in de wereld van Breitling en was gericht op jonge, actieve mannen van midden tot einde 20. Door het elegante design en doorsnedes van 35 tot 40 mm voelden vrouwen zich ook al snel aangetrokken tot dit horloge. In het begin bood Breitling de Top Time alleen aan met een hulpwijzerplaat op 3 uur voor de minuten en een op 9 uur voor de kleine seconde. Een dergelijke indeling is beter bekend als bicompax. Tegen het eind van de jaren 60 kwam een model met drie totalisatoren, oftewel een triocompax-indeling, op de markt. Het opvallendste aan beide modellen is de ‘panda dial’ of de ‘reverse panda dial’. Dit zijn witte wijzerplaten met zwarte hulpwijzerplaten of vice versa. Een ander populair horloge is het model met een zogenaamd ‘racing design’, dat lijkt op het dashboard van een raceauto.

Horloge kopen Doetinchem

Uw Breitling Top Time horloge kopen bij Kopmels Juwelier

Een Breitling Top Time koopt u dus bij Kopmels Juwelier. Met onze ruime voorraad van dit model kunnen wij u altijd verder helpen. Overeenkomsten van alle Top Time-modellen zijn de tachymeterschaal aan de rand van de wijzerplaat en het opwindkaliber dat binnenin tikt. Het gaat hier om een uurwerk van Venus of Valjoux. Daarnaast hebben alle uitvoeringen een horlogeglas van plexiglas en tritium als fluorescerende stof.
Wilt u het horloge even voelen, vasthouden en van dichtbij bekijken? Dat begrijpen wij als geen ander. Alle modellen van deze modellijn zijn in onze Breitling Boutique op voorraad en in het echt te bewonderen. In onze winkel kunt u in een ontspannen sfeer een keuze maken uit onze collectie. Hier staan wij graag voor u klaar om u dit horloge te laten ervaren en u alles over dit prachtstuk te vertellen.

Ik koop mijn Breitling Top Time bij de specialist

Als officiële Breitling dealer kunnen wij u als de beste adviseren bij uw aankoop. Koopt u bij ons een Breitling Top Time horloge? Dan profiteer u van een prettig aankoopproces waarbij u uitgebreid geïnformeerd wordt alvorens uw aankoop plaatsvindt. Wij tonen u graag dit prachtige model uit onze uitgebreide collectie, zodat u altijd met hét perfecte horloge van Breitling om uw pols naar huis zult gaan.

Uw voordelen bij Kopmels Juwelier

De mooiste Breitling horloges vindt u bij de horloge- en sieradenspecialist. Koopt u bij Kopmels Juwelier, dan geniet u van de volgende voordelen:

  • Unieke Breitling Boutique
  • Persoonlijke service
  • Breed assortiment aan horloges en sieraden
  • Uitgebreid advies bij uw aankoop
  • Koop bij een erkende Breitling dealer