Breitling Superocean Heritage is een sportief en klassiek duikhorloge. Met dit horloge brengt de Zwitserse horlogemaker een eerbetoon aan de eerste Superocean uit de jaren vijftig. De Heritage-collectie bevat modellen met drie wijzers en chronografen. Het horloge was aanvankelijk op professionals gericht, want duiken was – in tegenstelling tot nu – nog geen vrijetijdsbesteding van miljoenen waterliefhebbers. In 2007 lanceerde de fabrikant de Superocean Heritage als zelfstandige modelreeks en als herinnering aan de eerste Breitling-duikhorloges uit de vroegere jaren. De Superocean Heritage lijkt wel op zijn historische voorganger, maar is geen exacte kopie. Het is meer een herinterpretatie, die eerder een tijdloze dan een retro-look heeft. Aanvankelijk gaf Breitling het horloge een kast met een doorsnede van 38 mm. Inmiddels volgt de fabrikant de trend en wordt het horloge met drie wijzers ook met een doorsnede van 42 en 46 mm aangeboden. Vanzelfsprekend kun je deze horloge verkrijgen bij Kopmels Juwelier. Wij zijn namelijk officieel dealer van het Zwitserse horlogemerk. De nieuwe Breitling Superocean Heritage collectie verkrijgt u dus bij de horlogespecialist in Doetinchem.

Breitling Superocean Heritage

Breitling Superocean Heritage kopen bij Kopmels Juwelier

Bij Kopmels Juwelier vindt u een ruime collectie Breitling Superocean Heritage horloges. Als officieel dealer kunnen wij u alles vertellen over deze modellen, welke geschikt zijn om mee te duiken. De belangrijkste eigenschap van een duikhorloge is de waterdichtheid. De Superocean Heritage voldoet met 200 meter (20 bar) ruim aan de eisen voor een volwaardig duikhorloge. Het model is echter niet te vergelijken met de Breitling Avenger II Seawolf. Dit duikhorloge is namelijk geschikt voor extreme dieptes tot 3.000 meter (300 bar) en heeft een heliumventiel. De overige gebruikelijk kenmerken van een duikhorloge: een geschroefde kroon en een eenzijdig draaibare lunette. Deze heeft de Superocean Heritage ook. De lunette van aluminium draait in 120 stapjes. Hij draait alleen tegen de klok in, om het per ongeluk verlengen van de duiktijd te voorkomen. De lunette heeft een driehoek als nulmarkering en daarnaast 11 streepindexen voor de uren, waardoor een indeling in stapjes van 5 minuten ontstaat. Wilt u meer weten over dit model van Breitling? Bezoekt u dan vrijblijvend onze winkel in Doetinchem. Onze ervaren adviseurs vertellen u werkelijk alles wat u wilt weten.

Ik koop mijn Breitling Superocean Heritage bij de specialist

Bij Kopmels Juwelier vindt u de mooiste horloges van Breitling. Maar welk model kiest u uit? Wij begrijpen als geen ander dat het moeilijk is om hieruit te kiezen. Als Officieel dealer van Breitling kunnen wij u hier alles over vertellen. Bezoekt u eens vrijblijvend onze showroom in Doetinchem. Daar kunt u onze Breitling Superocean Heritage collectie in het echt bewonderen. En uiteraard geven onze specialisten u een advies op maat.

Uw voordelen bij Kopmels Juwelier

Bij Kopmels Juwelier in Doetinchem bevindt u zich in de wereld van prachtige sieraden en indrukwekkende horloges. Dit zijn uw voordelen:

  • Ruim aanbod speciale horloges
  • Service op maat
  • Rust en persoonlijk advies
  • Klein team van vakmensen