Zoek u naar de prachtigste Breitling Super Chronomat horloges? Dan bent u bij Kopmels Juwelier in Doetinchem aan het juiste adres. Wij zijn officieel dealer van Breitling en hebben met ons ruime en gevarieerde aanbod altijd dit type horloge in huis.
Deze nieuwe collectie van het merk is geïnspireerd door het Frecce Tricolori-horloge dat Breitling maakte voor de hotshots van de kunstvliegtuigen van de Italiaanse luchtmacht in 1983, is de Super Chronomat een supercharged, universeel sporthorloge dat ook ‘s avonds elegant genoeg is. De collecte is hier te bekijken. “Dit is een horloge waarin je opvalt zonder dat je je daar zorgen over hoeft te maken”, zegt Georges Kern van Breitling. “Dit horloge is sterk genoeg voor elke bezigheid, maar het zal je gevoel voor stijl niet in de weg staan.”
Benieuwd naar de collectie? Komt u dan eens langs in onze winkel. Onze adviseur geeft u graag persoonlijk advies over uw nieuwe Breitling horloge.

Breitling Super Chronomat

Uw Breitling Super Chronomat kopen bij Kopmels Juwelier

Bent u op zoek naar een mooi horloge van goede kwaliteit? Bij Kopmels Juwelier in Doetinchem, in het hart van de Achterhoek, heeft u een ruim assortiment horloges van Breitling. Dit hoogwaardige Zwitserse merk heeft altijd prachtige collecties, die wij u uiteraard ruim op voorraad hebben.
Wat maakt deze Breitling Super Chronomat zo bijzonder? Belangrijke nieuwe kenmerken zijn onder meer een roestvrijstalen ring met een keramisch inzetstuk – een primeur op een Chronomat – plus de keuze uit een op Rouleaux geïnspireerde rubberen band of onze iconische metalen band met een vlindersluiting. De nieuwe rubberen band is gemaakt met de modernste spuitgiettechnieken. De drie verschillende texturen – mat, glad en geweven – geven het een opmerkelijke diepte.
Bezoek dus snel onze prachtige showroom om deze mooie horlogecollectie van Breitling te bekijken. Uiteraard kunt u hier online ook alvast een blik werpen op de collectie. Met ons uitgebreide aanbod zit er altijd een geschikt Breitling horloge bij. Leuk om te geven, maar absoluut heel mooi om te krijgen.

Ik koop mijn Breitling Super Chronomat bij de specialist

Als erkende dealer van Breitling kunnen wij u als de beste adviseren bij deze Super Chronomat-collectie. Koopt u bij ons een horloge van Breitling? Dan bent u ervan verzekerd dat u uitgebreid geïnformeerd wordt alvorens uw aankoop plaatsvindt. Wij tonen u graag de prachtartikelen uit ons uitgebreide assortiment, zodat u altijd met hét perfecte horloge om uw pols zult eindigen. Brengt u dus snel een bezoek aan onze winkel in Doetinchem. U kunt bij ons gebruikmaken van een privéparkeerplaats. Informeer naar de mogelijkheden.

Uw voordelen bij Kopmels Juwelier

De mooiste horloges en sieraden vindt u in onze uitgebreide collectie, die u in onze winkel in Doetinchem kunt verkrijgen. Koopt u bij Kopmels Juwelier, dan geniet u van de volgende voordelen:

  • Persoonlijke service
  • Breed assortiment aan horloges en sieraden
  • Uitgebreid advies bij uw aankoop
  • Koop bij een erkende dealer