Breitling Navitimer Super Avenger II is een krachtig horloge met zeer professionele esthetiek. Dit horloge van het hoogwaardige merk Breitling heeft een indrukwekkende diameter van 48 mm. De stalen, robuuste behuizing is waterbestendig en zeer solide. Denk aan ingeschroefde drukknopbeschermers en solide kroon met schroefsluiting met antisliphandgreep. Bent u klaar voor een uitdaging en zoekt u een horloge dat bij een actieve levensstijl past, dan is de Breitling Navitimer Super Avenger II echt wat voor u!

Het model is beschikbaar in verschillende uitvoeringen. Zo kunt u de Super Avenger II kopen met een zwarte of blauwe wijzerplaat en kunt u kiezen tussen vele verschillende horlogebandjes. Kies voor de variant met blauwe wijzerplaat en leren horlogeband, of juist voor een combinatie van een zwarte wijzerplaat en een gepolijst stalen band.

Wilt u een Breitling Navitimer Super Avenger II kopen? Kom dan gerust een keertje langs bij ons in de winkel of bestel dit elegante horloge online. Breitling is een zeer betrouwbaar merk en als erkende Breitling dealer weten wij u altijd uitgebreid te informeren voor u tot uw aankoop overgaat.

Breitling Navitimer Super Avenger II

Breitling Navitimer Super Avenger II kopen bij Kopmels Juwelier

Kopmels Juweliers in Doetinchem is de juwelierszaak waar u uitgebreid advies ontvangt bij uw aankoop. Wanneer u een horloge van deze kwaliteit aanschaft, wilt u natuurlijk precies weten wat u in handen heeft en wat u van dit horloge kunt verwachten. Onze medewerkers kunnen u alles vertellen over het Breitling Navitimer Super Avenger II horloge, en de verschillen te opzichte van andere Breitling horloges voor u verhelderen.

U kunt het horloge bestellen op onze webshop, maar u bent ook van harte welkom in onze fysieke winkel in Doetinchem. Het is natuurlijk nooit een slecht idee om het horloge van uw interesse even van dichtbij te kunnen bekijken en vast te kunnen houden.

Een horloge is iets persoonlijks. Bij Kopmels Juwelier snappen wij dat een aankoopproces soms tijd kan kosten. Daarom staan wij met alle geduld en informatie voor u klaar wanneer u interesse toont in de Breitling Navitimer Super Avenger II. Wij kunnen u alles vertellen over de specificaties en zorgen ervoor dat we samen precies dat horloge koopt dat bij u en uw stijl past. Zo kunnen wij u vertellen dat de Beitling Navitimer Super Avenger II beschikt over een zelfopwindend chronograafkaliber, dat chronometer-gecertificeerd is door het COSC.

Ik koop mijn Breitling Navitimer Super Avenger II horloge bij de specialist

Bij ons bent u gegarandeerd van een prettig aankoopproces, waarbij we echt de tijd voor u nemen en goed luisteren naar uw wensen. U kunt er zeker van zijn dat, wanneer u bij ons uw Breitling Navitimer Super Avenger II koopt, u met een geluksgevoel en een prachtig nieuw herenhorloge om uw pols onze winkel zult verlaten.

Als echte specialist zullen wij ervoor zorgen dat u niet teleurgesteld zult zijn in uw aankoop en onze service. U bent van harte welkom!

Uw voordelen bij Kopmels Juwelier

Kiest u ervoor om uw Breitling Navitimer Super Avenger II bij Kopmels Juwelier aan te schaffen, dan geniet u van de volgende voordelen:

  • Sieraden en horloges van de beste merken
  • Persoonlijke service op maat
  • Kopen bij een erkend Breitling dealer
  • Klein team van echte vakmensen