Bent u op zoek naar een Breitling Navitimer B01 Chronograph? Dan bent u bij Kopmels Juwelier in Doetinchem helemaal aan het juiste adres. Bij ons kunt u namelijk terecht voor vele horloges van hoge kwaliteit, waaronder de prachtige horloges van Breitling.
Wij zijn namelijk erkend dealer van dit Zwitserse horlogemerk en hebben dan ook een ruim assortiment van Breitling in huis. Zo ook Navitimer B01 Chronograph collectie. Dit is Breitling’s iconische pilotenchronograaf voor onderweg. In 1952 ontwikkelde Willy Breitling een om de pols gedragen chronograaf met een cirkelvormige rekenliniaal waarmee piloten alle benodigde vluchtberekeningen konden uitvoeren. Twee jaar later kondigde de Aircraft Owners and Pilots Association (AOPA) het ontwerp aan als officieel uurwerk. De “navigatietimer” – of Navitimer – was geboren. Een horloge met zowel stijl als functie.
Wij tonen u graag dit prachtige model uit onze uitgebreide collectie, zodat u altijd met hét perfecte horloge van Breitling om uw pols naar huis zult gaan. Kom dus langs in onze Breitling Boutique en ervaar het zelf! Onze medewerkers staan voor u klaar om een passend advies te geven.

Horloge kopen Doetinchem

Uw Breitling Navitimer B01 Chronograph kopen bij Kopmels Juwelier

Zoekt u een Breitling horloge? Kopmels Juwelier heeft de allereerste Breitling Boutique in Doetinchem met internationale allure. Hier beleeft u een complete experience op het gebied van Breitling horloges en toebehoren. Het complete assortiment is verkrijgbaar, zoals de Navitimer B01 Chronograph. Een echt icoon van het merk.
Er zijn veel herhalingen van Breitling’s icoon geweest sinds zijn debuut 70 jaar geleden, maar deze nieuwe Navitimer legt de meest klassieke functies vast en verbetert ze met moderne verfijningen. Een afgeplatte rekenliniaal en een koepelvormig saffierglas creëren de illusie van een slanker profiel. Afwisselend gepolijste en geborstelde metalen elementen geven een glanzende, maar toch ingetogen afwerking.
Wilt u het horloge even voelen, vasthouden en van dichtbij bekijken? Dat begrijpen wij als geen ander. Alle modellen zijn in onze winkel op voorraad en in het echt te bewonderen. In onze winkel kunt u in een ontspannen sfeer een keuze maken uit onze collectie. Hier staan wij graag voor u klaar om u dit horloge te laten ervaren en u alles over dit prachtstuk te vertellen.

Ik koop mijn Breitling Navitimer B01 Chronograph bij de specialist

Als officiële Breitling dealer kunnen wij u als de beste adviseren bij uw aankoop. Koopt u bij ons een Breitling Navitimer B01 Chronograph horloge? Dan profiteer u van een prettig aankoopproces waarbij u uitgebreid geïnformeerd wordt alvorens uw aankoop plaatsvindt. Wij tonen u graag de prachtartikelen uit ons uitgebreide assortiment, zodat u altijd met hét perfecte horloge van Breitling om uw pols zult eindigen.

Uw voordelen bij Kopmels Juwelier

Het mooiste Breitling assortiment vindt u bij de horloge- en sieradenspecialist. Koopt u bij Kopmels Juwelier, dan geniet u van de volgende voordelen:

  • Unieke Breitling Boutique
  • Persoonlijke service
  • Breed assortiment aan horloges en sieraden
  • Uitgebreid advies bij uw aankoop
  • Koop bij een erkende Breitling dealer