Bent u op zoek naar een Breitling Navitimer Automatic? Dan bent u in de Breitling Boutique van Kopmels Juwelier in Doetinchem aan het juiste adres! Bij ons vindt u namelijk vele horloges van hoge kwaliteit, waaronder dit prachtige horloge uit de Breitling collectie.
De Breitling Navitimer Automatic is verfijnd en elegant. Dit type horloge van het Zwitserse merk combineert de historische aantrekkingskracht van een echt icoon met de verfijning van een eigentijds uurwerk. Het horloge is verkrijgbaar in een verscheidenheid aan materialen, waaronder roestvrij staal en 18k rood goud. De kast heeft een bezel met parelrand en een reeks elegante wijzerplaatkleuren. De Navitimer Automatic wordt aangeboden met een bijpassende stalen Navitimer band of alligatorband die zowel op een roestvrijstalen gesp als op een vouwsluiting past en wordt aangedreven door een COSC-gecertificeerde chronometer.
Het prachtige horloge is een lust voor het oog. Kom langs in onze winkel in Doetinchem en ervaar de Breitling Navitimer Automatic zelf.

Horloge kopen Doetinchem

Breitling Navitimer Automatic kopen bij Kopmels Juwelier

Breitling is een hoogwaardig horlogemerk, dat al sinds 1884 bestaat. De horloges van Breitling, waaronder de Navitimer Automatic, zijn ontstaan vanuit een hoog niveau van vakkundigheid en liefde voor het vak. Wij zijn dus officieel dealer van het Zwitserse horlogemerk Breitling en hebben dan ook de beschikking over een ruim assortiment van deze modellijn.
De beroemde Navitimer van Breitling is in de meeste gevallen een rustigere klassieke uitvoering zonder stopwatch. Ze hebben een unieke wijzerplaat en zijn voorzien van het kenmerkende rekenliniaal. Bij het uitzoeken van zo’n type horloge wilt u daar graag de tijd voor nemen. Dat begrijpen wij als geen ander. Daarom kunt u in onze winkel in een ontspannen en vrijblijvende sfeer een Navitimer Automatic uitzoeken en kopen.
Bent u nieuwsgierig geraakt naar deze modellijn van het horlogemerk? Wacht niet langer en kom langs in onze Breitling Boutique in Doetinchem om uzelf te inspireren. Onze adviseurs geven u daarbij graag een persoonlijk advies.

Ik koop mijn Breitling Navitimer Automatic bij de specialist

Een Breitling Navitimer Automatic koopt u dus in de Breitling Boutique van Kopmels Juwelier. Als erkend dealer van dit Zwitserse horlogemerk kunnen wij u als de beste adviseren bij uw aankoop. Koopt u bij ons een horloge? Dan bent u ervan verzekerd dat u uitgebreid geïnformeerd wordt alvorens uw aankoop plaatsvindt. Wij tonen u graag de prachtartikelen uit ons uitgebreide assortiment, zodat u altijd met hét perfecte Breitling horloge om uw pols zult eindigen.

Uw voordelen bij Kopmels Juwelier

Bij ons vindt u uiteraard een compleet assortiment horloges van het merk Breitling. Koopt u bij Kopmels Juwelier, dan geniet u van de volgende voordelen:

  • Unieke Breitling Boutique
  • Persoonlijke service
  • Breed assortiment aan horloges en sieraden
  • Uitgebreid advies bij uw aankoop
  • Koop bij een erkende dealer