Breitling Navitimer 8 is de nieuwste collectie van het Zwitserse horlogemerk. Het is het eerste model onder IWC-baas Georges Kern, die wél zijn inspiratie bij z’n vorige werkgever haalde. De Navitimer 8 is een 43 mm chronograaf ontworpen voor piloten – of natuurlijk liefhebbers van pilotenhorloges. Het blijft trouw aan het Navitimer-familieontwerp en geeft een licht knipoogje aan de erfgoedstukken van Breitling. De nieuwe collectie is gedurfd en tegelijkertijd zeer behouden. Absoluut gewaagd is het gebruik van de historische naam Navitimer, die onder horlogeliefhebbers direct het beeld oproept van een rekenliniaal op de wijzerplaat en een smal gekartelde lunette die de wijzerplaat omlijst. De Navitimer 8 heeft geen rekenliniaal en de kartelrand van de lunette is geïntegreerd in een breder exemplaar. Deze Navitimer is dus een nieuwe familie en gaat de bestaande niet vervangen. Uiteraard is deze nieuwe collectie te verkrijgen bij Kopmels Juwelier in Doetinchem. Wij zijn namelijk officieel dealer van het Zwitserse horlogemerk. De nieuwe Breitling Navitimer 8 collectie verkrijgt u dus bij de horlogespecialist van de regio.

Breitling Navitimer 8

Breitling Navitimer 8 kopen bij Kopmels Juwelier

Horloges moeten goed afleesbaar, betrouwbaar en functioneel zijn. Als u op zoekt ben naar een horloge met deze kwaliteiten, dan is een Breitling-horloge wat u zoekt. Echter, moet het traditioneel zeer populaire Zwitserse horlogemerk ook met de tijd mee. De wedergeboorte van het merk begint dan ook met de Navitimer 8-collectie. Deze horlogereeks is geïnspireerd op de gloriedagen van Breitling, als leverancier van luchtvaarinstrumenten. Bezoekt u voor een nieuw Breitling-horloge de winkel of de webshop van Kopmels Juwelier. Daar bieden we een ruime collectie met veel variatie van het merk aan. Alle Breitling horloges van deze nieuwe collectie zijn 100% chronometer gecertificeerd en zijn 100% manufactuur uurwerken. Daarnaast zijn alle horloges voorzien van krasvrij saffierglas. Als official dealer kunnen wij vrijwel de gehele Breitling Navitimer 8 collectie leveren tegen zeer scherpe (internet)prijzen. U kunt ook de horloges van het merk online bij ons bestellen en ophalen in onze winkel in Doetinchem. Heeft u nog vragen over de functionaliteiten of over de garantie van deze nieuwe collectie horloges? In dat geval staan onze ervaren medewerkers voor u klaar.

Ik koop mijn Breitling Navitimer 8 horloge online bij de specialist

De prachtigste Breitling horloges koopt u dus online bij Kopmels Juwelier. Wij zijn een befaamd dealer en hebben een uitgebreide collectie van Navitimer 8 die we tegen de beste prijs aanbieden. Kortom, breng een bezoek aan onze webshop om de kwaliteit van deze prachtige en exclusieve horloges te aanschouwen. Onze medewerkers geven u hierbij graag een betrouwbaar en persoonlijk advies.

Uw voordelen bij Kopmels Juwelier

Bij Kopmels Juwelier in Doetinchem bevindt u zich in de wereld van indrukwekkende horloges en prachtige sieraden. Dit zijn uw voordelen:

  • Ruime collectie Breitling horloges
  • Service op maat
  • Rust en persoonlijk advies
  • Klein team van vakmensen