Breitling dameshorloge kopen? Brengt u dan eens een bezoek aan de winkel van Kopmels Juwelier in Doetinchem. Wij zijn namelijk officieel dealer van Breitling en hebben daarom een gevarieerd en prachtig aanbod van deze horloges. De herkenbare damesmodellen van het merk zijn een mix van oorspronkelijke stoerheid en sportieve vrouwelijkheid. Altijd onderscheidend en immer fotogeniek. Alle Breitling-horloges beschikken over een C.O.S.C.-chronometercertificaat en dat staat voor een waarborg van grote precisie. Dat geldt dus ook voor de technisch hoogstaande mechanische chronograafuurwerken die zijn ontwikkeld en worden geproduceerd in de eigen ateliers. Het Zwitserse horlogemerk maakt al sinds 1884 uurwerken met een uniek design en staat bekend om de exclusiviteit en luxe uitstraling. De horloges van het merk zijn groot, stoer en worden vaak gedragen door vrouwen die een exclusief horloge willen hebben. Verder zijn de horloges rijkelijk voorzien van vele opties zoals vele cijfers en chronometer. Bezoek dus snel onze prachtige showroom om onze betaalbare en prachtige collectie te bekijken. Onze ervaren adviseurs geven graag een passend en persoonlijk advies. Een Breitling dameshorloge kopen doet u dus bij Kopmels Juwelier.

Breitling dameshorloge

Breitling dameshorloge kopen bij Kopmels Juwelier

Kopmels Juwelier is dus een officiële dealer van Breitling en heeft een exclusieve collectie van deze horloges. In de afgelopen decennia heeft het horlogemerk uit Zwitserland een goede reputatie opgebouwd op het gebied van dameshorloges. Zo is de Galactic 36 is een vrouwelijk horloge van het merk met een knipoog naar de wereld van de luchtvaart. De wijzerplaat is te verkrijgen in wel zes verschillende tinten, waaronder kolenzwart, koperbruin en staalblauw, en veilig verpakt tussen anti reflectief krasvrij saffierglas aan beide zijden. Uitvoeringen in parelmoer en diamanten strooien dan weer een zeer elegante sluier over dit rebelse ontwerp. De lunet in gepolijst of gesatineerd staal is gemarkeerd met nummering of bezet met diamanten. In dit sportieve en veelzijdige model huist het chronometer gecertificeerde mechanische uurwerk kaliber 37. Dit dameshorloge heeft een industrieel totaaluiterlijk met stalen band. Maar ook leer behoort tot de mogelijkheden. Het horloge mag de vrouw graag om haar pols winden. De damesmodellen zijn in onze showroom in Doetinchem op voorraad en in het echt te bewonderen. uiteraard geven onze medewerkers u een passend advies waar nodig.

Ik koop mijn Breitling dameshorloge bij de specialist

Dames dragen horloges om twee redenen. De eerste is om de tijd bij te kunnen houden. Ze hebben namelijk vaak een druk sociaal leven, waarbij vrienden, kinderen en andere afspraken zeker niet vergeten worden dankzij het horloge. De tweede reden is dat een dameshorloge een mooie aanvulling vormt op sieraden, zoals een armband, ring, ketting of oorbellen, of op de outfit die wordt gedragen. Met name Breitling biedt een mooi assortiment dameshorloges aan. Deze koopt u dus bij Kopmels Juwelier. Wij zijn een vermaard dealer en bij ons vindt u dan ook een exclusieve collectie van het merk. Alle Breitling horloges bieden wij tegen aantrekkelijke prijzen aan. Kortom, breng een bezoek aan onze winkel om de kwaliteit van deze prachtige horloges te aanschouwen.

Uw voordelen bij Kopmels Juwelier

Bij Kopmels Juwelier in Doetinchem bevindt u zich in de wereld van indrukwekkende horloges en prachtige sieraden. Dit zijn uw voordelen:

  • Ruime collectie Breitling
  • Service op maat
  • Rust en persoonlijk advies
  • Klein team van vakmensen