Breitling Colt kopen? Dan bent u bij Kopmels Juwelier in Doetinchem aan het juiste adres. Als vermaard dealer hebben wij namelijk een ruim aanbod van dit type van het wereldberoemde Zwitserse merk. De heren- en dameshorloges uit de Breitling Colt serie zijn sportief en robuust. Daarbij zijn er verschillende bandcombinaties zijn mogelijk. Het type combineert betrouwbare techniek met een origineel design. De complete collectie van dit type kunnen wij altijd tegen zeer aantrekkelijke prijzen aanbieden. Bij het uitzoeken van een Colt wilt u daar de tijd voor nemen. In onze mooie winkel kunt u in een ontspannen sfeer een keuze maken. Alle modellen hebben wij op voorraad. Deze kunt u dus in het echt bij ons bewonderen en passen. Een Breitling Colt koopt u dus bij Kopmels Juwelier.

Breitling Colt

Breitling Colt horloge kopen bij Kopmels Juwelier

De Colt is een zeer populair Breitling horloge. Dit type is populair bij heren en dames. Het horloge heeft een edelstalen kast en bad, een zwarte wijzerplaat en is uitgerust met een Breitling SuperQuartz uurwerk welke tien keer nauwkeuriger is dan een standaard quartz uurwerk. De Colt is de belichaming van stevigheid, functionaliteit en leesbaarheid. De vier riders sieren de draaibare lunette en de gegraveerde uur markers zorgen voor een optimale leesbaarheid. De horlogekast is waterbestendig tot 200 meter en is voorzien van een gepolijste afwerking. Alle dames- en herenhorloges van dit type zijn 100% chronometer gecertificeerd en zijn 100% manufactuur uurwerken. Daarnaast zijn al deze horloges voorzien van krasvrij saffierglas. Uiteraard kunt u al deze horloges bewonderen in onze prachtige winkel in Doetinchem.

Ik koop mijn Breitling Colt horloge bij de specialist

Kopmels Juwelier in Doetinchem is officieel dealer van Breitling. Ons aanbod bestaat uit dameshorloges en herenhorloges van dit Zwitserse merk. In onze winkel kunt u in een ontspannen sfeer een keuze maken uit onze collectie, zoals de Breitling Colt. Wij bouwen graag een langdurige relatie op met onze klanten en gaan dan ook het liefst persoonlijk in gesprek, zodat wij uw wensen het beste kunnen vertalen naar passende producten en service.

Uw voordelen bij Kopmels Juwelier

Bij Kopmels Juwelier in Doetinchem bevindt u zich in de wereld van prachtige sieraden en indrukwekkende horloges. Dit zijn uw voordelen:

  • Ruim aanbod Breitling Colt
  • Service op maat
  • Rust en persoonlijk advies
  • Klein team van vakmensen