Bent u op zoek naar een Breitling Classic AVI? Dan bent u bij Kopmels Juwelier in Doetinchem helemaal aan het juiste adres. Bij ons vindt u vele horloges van hoge kwaliteit, waaronder de prachtige horloges van het Zwitserse horlogemerk Breitling.
Wij zijn namelijk erkend dealer van dit Zwitserse horlogemerk en hebben dan ook een ruim assortiment van Breitling in huis. Zo ook deze Classic AVI-collectie. Dit zijn, zoals de naam al aangeeft, echte klassiekers binnen het assortiment van Breitling. Alle dames- en herenhorloges van dit type zijn 100% chronometer gecertificeerd en zijn 100% manufactuur uurwerken. Daarnaast zijn al deze horloges voorzien van krasvrij saffierglas.
Wij tonen u graag dit prachtige model uit onze uitgebreide collectie, zodat u altijd met hét perfecte horloge van Breitling om uw pols naar huis zult gaan. Kom dus langs in onze Breitling Boutique in Doetinchem en ervaar het zelf! Onze medewerkers staan de hele week voor u klaar om een passend advies te geven.

Horloge kopen Doetinchem

Uw Breitling Classic AVI kopen bij Kopmels Juwelier

Zoekt u een Breitling horloge? Kopmels Juwelier heeft de allereerste Breitling Boutique in Doetinchem met internationale allure. Hier beleeft u een complete experience op het gebied van Breitling horloges en toebehoren. Het complete assortiment is verkrijgbaar, zoals de Classic AVI.
De Breitling Classic AVI is hét moderne retro luchtvaarthorloge met topprestaties en een uitstekende leesbaarheid. Het model is geïnspireerd op de boordchronografen uit de jaren ’30. Het zijn een voor een eigentijdse interpretaties van het ontwerp-DNA en de technische kenmerken van de horloges van Breitling’s eerste pilotenhorloges.
Wilt u het horloge even voelen, vasthouden en van dichtbij bekijken? Dat begrijpen wij als geen ander. Alle modellen zijn in onze winkel op voorraad en in het echt te bewonderen. In onze winkel kunt u in een ontspannen sfeer een keuze maken uit onze collectie. Hier staan wij graag voor u klaar om u dit horloge te laten ervaren en u alles over dit prachtstuk te vertellen.
Voor het mooiste Breitling assortiment zit u bij ons dus goed!

Ik koop mijn Breitling Classic AVI bij de specialist

Als officiële Breitling dealer kunnen wij u als de beste adviseren bij uw aankoop. Koopt u bij ons een Breitling Classic AVI horloge? Dan profiteer u van een prettig aankoopproces waarbij u uitgebreid geïnformeerd wordt alvorens uw aankoop plaatsvindt. Wij tonen u graag de prachtartikelen uit ons uitgebreide assortiment, zodat u altijd met hét perfecte horloge van Breitling om uw pols zult eindigen.

Uw voordelen bij Kopmels Juwelier

Het mooiste Breitling assortiment vindt u bij de horloge- en sieradenspecialist. Koopt u bij Kopmels Juwelier, dan geniet u van de volgende voordelen:

  • Unieke Breitling Boutique
  • Persoonlijke service
  • Breed assortiment aan horloges en sieraden
  • Uitgebreid advies bij uw aankoop
  • Koop bij een erkende Breitling dealer