Breitling Avenger kopen? Dan bent u bij Kopmels Juwelier aan het juiste adres. Als vermaard dealer hebben wij namelijk een ruim aanbod aan dames- en herenhorloges van dit Breitling-type. De Avenger is een ultiem duikhorloge voor professionals. Dit type horloge van het wereldberoemde Zwitserse merk staat voor kwaliteit en hebben een duidelijke link met de vliegtuigindustrie. De gehele collectie van dit stoere type kunnen wij altijd tegen zeer aantrekkelijke prijzen aanbieden. Bij het uitzoeken van een mooi horloge wilt u daar de tijd voor nemen. In onze prachtige winkel in Doetinchem kunt u in een ontspannen sfeer een keuze maken. Alle modellen zijn op voorraad. Deze kunt u dus in het echt bij ons bewonderen en passen. De Breitling Avenger koopt u dus bij Kopmels Juwelier.

Breitling Avenger

Breitling Avenger kopen bij Kopmels Juwelier

De Avenger is een zeer populair Breitling horloge. Dit type is populair bij sportfans, liefhebbers en experts. Het horloge valt op door zijn super praktische weergave van de tijd in een tweede tijdzone, welke in combinatie met de lunette ook een derde tijd kan weergeven. De Breitling Avenger heeft ook enkele variaties, te weten de Avenger Blackbird, de Avenger II GMT en Avenger Seawolf. Dit model komt uit de vierde serie van Breitling, professioneel, draagbaar en perfect in uitvoering en functies. Alle dames- en herenhorloges van dit type zijn 100% chronometer gecertificeerd en zijn 100% manufactuur uurwerken. Daarnaast zijn al deze horloges voorzien van krasvrij saffierglas. Uiteraard kunt u al deze horloges bewonderen in onze prachtige winkel in Doetinchem.

Ik koop mijn Breitling Avenger horloge bij de specialist

Kopmels Juwelier in Doetinchem is officieel dealer van Breitling. Ons aanbod bestaat onder meer uit dameshorloges en herenhorloges van de Avenger-lijn. In onze winkel kunt u in een ontspannen sfeer een keuze maken uit onze collectie. Wij bouwen graag een langdurige relatie op met onze klanten en gaan dan ook het liefst persoonlijk in gesprek, zodat wij uw wensen het beste kunnen vertalen naar passende producten en service.

Uw voordelen bij Kopmels Juwelier

Bij Kopmels Juwelier in Doetinchem bevindt u zich in de wereld van prachtige sieraden en indrukwekkende horloges. Dit zijn uw voordelen:

  • Ruim aanbod Breitling Avenger
  • Service op maat
  • Rust en persoonlijk advies
  • Klein team van vakmensen