Voor Baraka sieraden bent u bij Kopmels Juwelier in Doetinchem aan het juiste adres. Wij hebben namelijk een ruim aanbod aan sieraden van dit merk in huis.
Baraka is een Italiaans juwelenhuis. Een eigentijdse kijk op sieraden is de basis van hun ontwerp. Een collectie 18 karaat gouden colliers, armbanden, ringen, hangers zijn van design uit anders en veelal direct herkenbaar als bij Baraka. Met name de techniek van het schakelwerk is vaak verbluffend. De combinatie 18 karaat geel, wit of rosé goud gecombineerd met rubber zijn zeer fraai en vormen een belangrijk beeld binnen deze collectie.
De prachtigste Baraka sieraden vindt u in onze collectie. Door de diversiteit en het persoonlijke karakter binnen deze sieradencollectie is er voor elke klant wel iets moois te vinden. Alle modellen zijn in onze winkel op voorraad te vinden. Deze kunt u dus in het echt bij ons bewonderen. Komt u langs in onze winkel aan de Boliestraat in Doetinchem om de verschillende mogelijkheden en het verder prachtige sieradenaanbod van Italiaanse makelij te bekijken. Onze medewerkers geven u daarbij graag een passend advies.

Horloge kopen Doetinchem

Baraka sieraden vindt u bij Kopmels Juwelier

De sieraden van het Italiaanse juwelenmerk Baraka zijn een streling voor het oog. Ieder sieraad is tot in de perfectie uitgevoerd en wordt naar wens samengesteld.
Het prestigieuze merk is opgericht in 2010. In Olmo di Creazzo, net buiten Vicenza, werken 120 medewerkers elke dag met verschillende knowhow en gevestigde ervaring aan de mooiste sieraden. Baraka is een wereld van stijl, onderzoek en innovatie, gericht op mannen die kostbare sieraden met een onderscheidend luxe en herkenbare vormgeving zoeken. Mannen sieraden, bijvoorbeeld, kettingen, armbanden en manchetknopen, die zijn gemaakt met innovatieve materialen, waaronder keramiek, koolstofvezel en aluminium. Alle Baraka sieraden worden vakkundig gecombineerd met goud en diamanten.
Kom langs in onze winkel ontdek hun sieradencollectie met eigen ogen. Hier kunt u in alle rust rondkijken en advies vragen aan onze Baraka experts. Zij zijn deskundig en adviseren u graag over de mogelijkheden.

Ik koop mijn Baraka sieraad bij de specialist

Wanneer u uw Baraka sieraden koopt bij een echte specialist, bent u verzekerd van persoonlijke aandacht en uitstekende service. Koopt u uw Baraka sieraden bij Kopmels Juwelier in Doetinchem, dan zult u met een tevreden gevoel en een prachtig sieraad onze winkel weer verlaten.
Wij zien u graag in onze winkel in Doetinchem!

Uw voordelen bij Kopmels Juwelier

Koopt u uw Baraka sieraden bij Kopmels Juwelier in Doetinchem? Dit zijn uw voordelen:

  • Een klein, vertrouwd team
  • Kopen bij een erkend dealer
  • Persoonlijk advies door vakmensen
  • Hoogwaardige sieraden